Monitor til hjemmebrug

Stort set alle blivende forældre kan næsten ikke vente fra starten af graviditeten til barnet langt om længe kommer ud. Det kan for en god del være rigtig lange måneder fra du observerer graviditeten til barnet langt om længe kommer ud. Specielt for førstegangsforældre kan det blive en voldsom omgang for man vil gerne gøre det hele rigtigt førstegang og du skal vende dig til, at der vil komme en ny person ind i ens liv.

Der er derfor rigtig mange forhold der ændre sig i løbet af de Ni måneder det oftest tager et barn, at komme ud. Der skal muligvis indrettes barneværelse, købes tøj til babyen, købe autostol og meget mere. Men du vil selvfølgelig også gerne følge lidt med i barnets forløb undervejs.

Det er oftest forholdsvis tydeligt, at se på den gravide, at der findes et babyfoster inde i personens mave. Men ellers kan det godt være ret vanskeligt, at følge fosterets udvikling. Der eksisterer ikke desto mindre måder hvorpå man hjemmefra kan følge med i babyens hjertelyd. Det kan gøres ved hjælp af en hjertelyds monitor. Tidligere var man nød til, at opsøge hjælp hos en jordemoder når du ville have taget en ultralyds scanning af forets hjertelyd, men i dag kan det ske hjemmefra, med en lille enkel hjertelyds monitor.

En hjertelyds monitor til hjemmet

En sådan hjertelyds monitor koster blot et lille beløb i dag og det er noget, som næsten alle har mulighed for, at erhverve sig. Det kan være sjovt for hele familien, at følge fosterets hjertelyd, som kan høres fra fosteret er omkring. TOLV uger og til barnet kommer ud.

Det kan være forholdsvis kompliceret, at benytte en hjertelyds monitor til, at vurdere om fosteret er rask og sund. Det skal man hellere overdrage til et menneske der beskæftiger sig med det proffesionelt, som har viden med, at vurdere hjertelyde fra babyfostre.

Stort set alle hjertelyds monitorer tillader også, at man har mulighed for, at ligge fosterets hjertelyd op på en computer, så man kan dele det med bekendte og venner via nettet. Det kan være utrolig praktisk, forudsat faren til barnet er tvunget til, at være langt væk fra babyens mor, men til stadighed gerne vil have chance for, at følge med i fosterets udvikling.

Skriv en kommentar