Alkoholtester i Frankrig

Rigtig mange danskere bevæger sig hver sommer imod Det franske. Men hvis du overskrider den franske grænse i 2012 er det vigtigt at ihukomme, at have To alkoholtestere til stede i transportmidlet. Fra den 1. juli 2012 er det nemlig et lovkrav, at alle der rejser indenfor den franske grænse har To tests liggende i i ´den fire-hjulede´.

Meningen med denne lov er, at man skal have mulighed for, at afprøve ens promille før folk placerer  sig ind bag bilrattet. Såfremt du har fået en smule, indenbords og er i skrupler om hvorvidt, at du kan køre eller ingenlunde, bør du altså kunne afmåle din promille. Uagtet du ikke vil benytte ens test i Det franske er det stadig et krav, at du har den i i ´den fire-hjulede´. Såfremt du bliver holdes ind til siden og ikke kan demonstrere en test kan det medvirke til en bøde, fra Begyndelsen af juli måned i år.

Folk bør overveje, at erhverve sig en test herhjemme forinden du rejser. Der er mulighed for, at købe en test i Det franske, men man bør i ifølge loven i forvejen ligge inde med den i i ´den fire-hjulede´ når du kører over den franske grænse. Hvis du vil være overbevist om, at du ikke får en bøde.

En stor del ræser også igennem Det franske fordi man skal mere sydpå. For dem gælder ens krav på linje med mange andre. De bør ligeså have 2 tests i i ´den fire-hjulede´, når de overskrider den franske grænse. Hvis ikke du har nogle alkoholtestere med fra hjemmet, bør du planlægge, at købe en test i Det franske. Man bør estimere med, at mange tanksteder vil begynde, at sælge alkoholmetre når de nye regler træder i kraft.

De testere du bør have i i ´den fire-hjulede´ kan ligeså erhverves hjemme til forholdsvis lave priser. Det vigtige er bare, at du vælger alkoholtestere der er anerkendt til benyttelse i Det franske. Det kan godt være lidt svært, at få besked om hvilke alkoholtestere der er anerkendt, men såfremt du benytter internettet til, at søge burde man kunne finde forhandlere der forhandler disse.

Folk bør udover ihukomme, at det hele tiden er et lovkrav, at du har en advarselstrekant og sikkerhedsvest med i i ´den fire-hjulede´, forudsat du køre igennem Det franske. Dette er trods alt ikke et nyt lovkrav.

Skriv en kommentar