billige alkometre

Det er farligt når du kører påvirket af alkohol, ikke blot for en selv, men ligeså for alle andre i trafikken. Ikke nok med, at det er farligt så er det derudover ulovligt og du kan blive straffet hårdt ifald du kører med en alkoholpromille på over 0,5.

Det kan på den anden side være vanskeligt, at afgøre om du må køre eller ej. Ergo kan en god del med fordel benytte et alkometer. Problemet opstår når du har siddet og fået en smule genstande indenfor vesten, når du skal tage stilling til om du kan køre hjem eller ej, er det stort set umuligt, at regne ud. For der findes mange faktorer der spiller ind. Først og fremmest handler det om hvor meget du har drukket, men det spiller også ind hvor længe du har brugt på, at drikke de genstande. Ligesom vægt, højde og køn også spiller en kæmpe rolle.

Dersom du virkelig gerne vil få et fuldstændigt reelt billede har du af den grund brug for et alkometer. Det er den eneste måde som, du kan få et korrekt svar. Det er alligevel langtfra alle alkoholmetre, der afkaster det rigtige svar. Ligesom med alt andet eksisterer der nemlig både billige og dyre alkoholmetre. Såfremt du ønsker et svar du kan stole på, bliver du nødt til, at købe et dyrt alkometer. Selvom det for mange kan være en fristelse, at ervhverve sig et billigt alkometer.

Det kræver en brændselscelle for, at lave et ordentligt alkometer. De fleste folk har set de alkometre politiet bruger og disse indeholder alle en brændselscelle for, at kunne udføre et nøjagtigt resultat. Ifald du skaffer et billigt alkometer uden brændselscelle eksisterer der en acceptabel risiko for, at politiets alkometer vil vise en øvrig alkoholpromille, hvis du bliver stoppet. Ifald dette er tilfældet er det altid politiets test der tæller og man vil blive taget med på politistationen til en blodprøve.

Selvom et af de gode alkometre godt kan være temmelig dyre, er der også tale om et apparat, der kan benyttes i flere år. Der er altså tale om en ting du kan få glæde af i flere år frem og dermed ikke noget man over længere tid skal betale en god del penge for.

Skriv en kommentar