Den ældgamle japanske måde

Massagen er en ældgammel japansk måde at massere på. Massagen består normalt af pres fra fingrene samt drejende bevægelser. Det er hovedsagelig nakken og ryggen man har fokus på i Massagen.

Det kan forekomme kompliceret, at få fat i specialister i Massagen herhjemme, så det er en ting du skal tage af sted til Japan for, at prøve rigtigt. Almindeligvis er massage ikke en beskæftigelse, som de fleste har chance for, at prøve hjemme i det daglige. På grund af den høje timeløn er det tit en kostelig oplevelse såfremt du skal have en gang massage og det kan tilmed være kompliceret, at få passet ind i  et stresset hverdagsprogram.

Men der er alt andet lige chance for, at du kan modtage en omgang Massage hjemme imedens du er optaget af  alt muligt andet. Der findes nemlig i dagens danmark en en stor del Shiatsu sæder, du kan købe til hjemmebrug. Et Shiatsu sæde giver chance for, at du kan få en traditionel Massage hjemme. Det vil sige, at du kan sidde i sit Shiatsu sæde imens du er optaget af alt muligt andet, det kunne fx. være om aftenen imens du kigger tv. Så benytter du derudover på den måde tiden en anelse bedre.

Rigtig mange forskellige bruger i dagens danmark en god del timer foroverbøjet over computeren. For en hel del giver det øm nakke og ryg, noget der kan være anstrengende , at lide af over længere tid. Med et Shiatsu sæde har du chance for, at få løsnet en anelse op i nakken og ryggen, så du kan slippe lidt af med en del af sine spændinger.

Det allerbedste ved et Shiatsu sæde er nærmest prisen. Prisen er selvfølgelig meget varieret alt efter hvilken mærke og model af Shiatsu sæde du køber, men det er stort set til enhver tid knap så dyrt, end hvis du ville til en ægte massør. Det er i alle tilfælde hurtigt betalt hjem igen, da du kan få helt så mange massager som du ville ønske. Det fine er ligeså, at du er i stand til at få massage når du har lyst. Der er ikke noget med, at skulle booke tid eller lignende. Man er i stand til at få massage når du synes, at der er behov for det. Der er dage hvor du kommer hjem og synes, at der findes mere behov for det, end andre dage. Så er det godt, at komme hjem til sit Shiatsu sæde.

Skriv en kommentar