det fede liv

Fedme bliver et hele tiden større problem blandt danskerne. Men heldigvis findes der også flere og flere der starter med, at gøre noget ved problemet. For der findes ikke en stor del der stadigvæk er 100 % ligeglade. Når man snakker svær overvægt er noget af det vigtigste fedtprocenten for det er fedtprocenten som reelt fortæller om man har et problem.

De fleste ved godt, at muskler tungere end fedt og det er ikke almindeligvis dårligt, at have mange muskler. Det er på den anden side ikke sundt såfremt man er stor grundet en meget høj fedtprocent. I mange tilfælde kan man temmelig let se om et menneske har meget fedt eller mange muskler på kroppen, men det kan ikke desto mindre godt snyde lidt.

Når mange indleder på en kur og gerne vil tabe sig, bruger din en del tid på, at granske vægten. Men vægten giver faktisk på virkelig mange måder et forkert billede. For man kan som sagt godt have en god del muskler og sådan veje meget uden, at det er negativt. Derudover kan du sagtens tabe dig på din kur, men såfremt det bare er muskler du taber, kan man ikke rigtig bruge vægten til noget. Det er på den måde du i stedet skal benytte en måler, eventuelt sammen med din vægt.

For med en måler kan man løbende holde styr på hvor meget fedt man taber. Det kan virke virkelig motiverende, fortrinsvis i de perioder hvor man smider meget fedt hurtigt. Du skal dog tilmed være opmærksom på, at der vil komme tidspunkter hvor man ikke taber sig så meget.

Det er ikke svært, at få fat i en måler. Der er virkelig mange steder som forhandler disse i Danmark. Der er også mange forskellige slags, så det kan være en utrolig god ide, at beslutte  med sig selv hvilken type man ønsker.

Det kunne fFxeks. være man gerne vil eje en af de meget billige målere, der til gengæld ikke er så nøjagtige. Eller man vil nok gerne ud og skaffe en virkelig god måler, valget er dig.

Skriv en kommentar