Hjertelyds Monitor

En hjertelyds monitor er efterhånden gået hen og blevet et ganske populært apparat til gravide. Grunden til dette er at du kan hører dit barns hjertebanken, hvilket naturligvis er en af livets mange glæder. Det kan være et dejligt livsbekræftende tegn at få, selv i de hårdeste perioder af graviditeten.

Hjertelyds monitor giver dig samtidig mulighed for at optage lydene, således familiemedlemmer og venner også kan opleve denne livsbekræftende oplevelse. Put lydfilen fra hjertelyds monitoren over på en disc eller send den over e-mail, og straks efter kan bekendte også hører dit barns første hjerteslag. En anden stor fordel ved at optage det ufødte barns hjertebanken, er at barnet selv kan hører det når det bliver ældre. Dette er helt bestemt en god familieting, som kan bringe mange hyggelige stunder med sig.

Hjertelyds monitoren virker allerede fra fosteret er 10-12 uger, og kan dermed benyttes igennem størstedelen af graviditeten. Det er dog ikke kun hjertebanken der kan høres igennem en hjertelyds monitor, således bliver hik og spark også registreret. At det samtidig er utrolig nemt at benytte hjertelyds monitoren gør den blot endnu mere nyttig. Hvis du efter at have læst brugsanvisningen stadig ikke helt forstår hvor du skal placere måleren, kan du få hjælp af dette hos din jordemoder.

Mange af disse unikke hjertelyds monitor leveres også med et sæt høretelefoner, således lyden bliver endnu bedre og højere. Det betyder at du kan hører selv den mindste bevægelse, hvilket jo blot gør oplevelsen endnu bedre. Der er i hvert fald garanti for at en optagelse fra en hjertelyds monitor, vil bringe hele familien masser af glæde. Hvis du ikke helt har forstået konceptet med at optage lyd fra din hjertelyds monitor, er den heldigvis så let og elegant at den sagtens kan bringes med dig over alt. Derfor kan du sagtens tage hjertelyds monitoren med hjem til det kommende barns bedsteforældre, hvorefter de kan hører lyden lige fra maven. Dette er en unik oplevelse, som nok vil bringe lykke helt ind i hjertet hos de fleste bedsteforældre.

Skriv en kommentar