kalas og stas

Forslag til kalaset

Dersom det er tid til, at man lige om lidt skal have party kan dette være svært, at opdage på spase ”selskabslege” man kan underholde gæsterne med til festen. Her gives en masse fine forslag til, spase lege man kan lave i løbet af aftenen

Stoledans

Mange har kendskab til dans med stole og trods det er en leg mange forbinder med mindre børn er det også sagens noget man kan underholde det ældre publikum med. Der sættes en stol op for hver enkelt deltager, minus én, og deltagerne løber rundt om stolene indtil musikken stopper. Den der ikke får en stol er ude og der fjernes en stol, hvorefter musikken begynder igen. Du bliver ved til der blot er en tilbage, som så er vinderen.

Fodring med flødebolle

Dette er en leg som er særlig velegnet, når meget af forsamlingen er ved at være temmelig stive. Det foregår ved, at man sidder 2 mennesker overfor hinanden, de to mennesker har bind for øjnene. Meningen er så, at den ene skal bespise den anden deltager med en flødebolle. Det er langtfra så nemt, som det muligvis lyder og kan hyppigt ende meget galt. 

Hvem er fuldest?

Der er chance for, at man kan skaffe en billig alkotest. Med en alkotest har man mulighed for, at måle promillen på forskellige mennesker. Sent på aften når alle er ved, at være fulde, kan man sende en alkotest rundt og lade alle afprøve promillen. Du kan evt. udråbe en vinder, som er den person som har den højeste promille.

Der er ikke brug for, at man skal anvende en stor del penge på en alkotest. Det er helt ok, at klare sig  med en billig alkotest, der måske ikke er specielt præcis, men sagens kan bruges til skæg.

Øl stafet

Mange unge har kendskab til stafet med øl, hvor man stiller op i mange hold og på skift på holdet skynder sig ned i den modsatte ende og tømmer en øl. Når man har drukket øllen skal man dreje rundt om flasken 10 gange inden man løber retur og sender den næste fra sit hold af sted. Det hold som først opnår at få  alle igennem er vinderen.

Skriv en kommentar