pris på alkometre

Ifald det er planen, at I til sommer vil køre til Frankrig eller gennem Frankrig for, at komme endnu længere mod syd. Skal I tæmke over, at du fra den 1. juli 2012, hele tiden skal have et alkometer til stede i bilen, når du kører i Frankrig. Det er ikke mange danskere, der har et alkometer liggende og mange danskere skal derfor på jagt efter et.

Det kan meget vel være vanskeligt, at beslutte sig for et alkometer og adskillelige vil se på alkometer pris. For hvis det kun skal bruges til, at have til stede i i ´den fire-hjulede´, når du kører i Frankrig er det ikke mange mennesker, der ønsker at bruge mange penge på et alkometer. Det er dog utrolig vigtigt, at du sikrer sig, at ens alkometer er godkendt til brug i Frankrig, ellers er det en smule unødvendigt.

Man kan dog også beslutte, at lade være med, at se på prisen på alkometret, men i stedet finde sig et godt alkometer. Hvis du vælger et ordentligt alkometer vil du have meget bedre anvendelsesmuligheder. For at du skal kunne stole ordentligt på sit alkometer kræver det nemlig, at det har en brændselscelle. Problemet er bare, at en brændselscelle er kostbar og derfor også gør ens alkometer dyrt.

Brændselscellen giver ikke desto mindre mulighed for, at ens alkometer kan yde et meget mere reelt billede af ens promille. Hvis du skal benytte dit alkometer til, at afgøre hvorvidt du er i stand til køre eller langtfra, vil man gerne have et så akkurat alkometer som overhovedet muligt. For at det skal være præcist skal det have en brændselscelle.

Ifald du udelukkende kigger på prisen vil du blive en smule chokeret når du ser på priserne på alkometer med brændselscelle. Disse koster nemlig tit som det billigste over 2.000 kroner. For adskillelige vil det være i overkanten, at betale for et alkometer.

Dersom du vælger den dyre løsning skal du dog udover huske, at du oftest vil få et kvalitets-alkometer. Der er tale om et alkometer som du kan bruge og få fornøjelse af i flere år fremover. Sammenlignet med en god del af de andre alkometere kan disse nemlig som regel bruges i rigtig mange år uden, at blive ødelagte.

Skriv en kommentar