promillesjov

 

Gode forslag til festen

Forudsat det er tid til, at man snart skal have selskab kan det være vanskeligt, at finde på sjove ”lege” man kan underholde gæsterne med til festen. Her gives en masse gode ideer til, sjove indslag man kan lave i løbet af aftenen

Dans med stole

De fleste kender stoledans og omend det er en selskabsleg de fleste forbinder med mindre børn er det også sagtens noget man kan underholde det ældre publikum med. Der sættes en stol op for hver deltager, minus én, og de deltagende danser rundt om stolene indtil musikken stopper. Den der ikke opnår en stol er ude og der fratages en stol, hvorefter musikken begynder igen. Man bliver ved til der blot er en tilbage, der så er vinderen.

Fodring med flødebolle

Dette er en selskabsleg der er særlig velegnet, når meget af selskabet er ved har fået en del indenbords. Det foregår på den måde, at man sidder 2 mennesker overfor hinanden, de to mennesker har bind for øjnene. Meningen er så, at den ene skal fodre den anden person med en flødebolle. Det er langtfra så let, som det måske lyder og kan tit ende meget galt. 

Hvem er mest fulde?

Der er mulighed for, at man kan skaffe en billig alkotest. Med en alkotest har man chance for, at måle promille på forskellige mennesker. Sent på aften når mange er ved, at være fulde, kan man sende en alkotest rundt og lade alle teste promillen. Man kan eventuelt udråbe en vinder, der er den person der har den største promille.

Der er ikke brug for, at man skal benytte en stor del penge på en alkotest. Det er helt fint, at klare sig  med en billig alkotest, der måske ikke er særlig nøjagtig, men sagtens kan benyttes til skæg.

Øl stafet

De fleste unge kender stafet med øl, hvor man stiller op i flere hold og på skift på holdet skynder sig ned i den modsatte ende og drikker en øl. Når man har drukket bajeren skal man dreje rundt om flasken TI gange inden man løber retur og sender den næste fra holdet af sted. Det hold der først får alle igennem er vinderen.

Skriv en kommentar